Gat論壇
大家發多D新貼勸迎!
Gat論壇
大家發多D新貼勸迎!
Gat論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

提供論壇、Flash小遊戲、Blog、 吹水. 消閒. 星相. 動漫.online game

首頁http://gat132.fLatest images搜尋會員註冊登入
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
最新主題
» 【雙線】【官方古惑人生】【綠色仿正公益服 創盟創人物直接支援中文 上線技巧滿 做任務送李小龍屬性裝】
正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:25 pm 由 no7z

» 【雙線】【官方古惑人生】【綠色仿正公益服 創盟創人物直接支援中文 上線技巧滿 做任務送李小龍屬性裝】
正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:25 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:24 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:24 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:23 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:03 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:02 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:01 pm 由 no7z

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周二 7月 29, 2014 2:00 pm 由 no7z

導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
合作伙伴
免費論壇

免费论坛

導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
查看誰在線上
目前總共有 1 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 1 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 12 人 [ 記錄時間 :: 周六 2月 23, 2019 11:32 am ]

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)

向下 
4 posters
發表人內容
乂兒b
初級會員
初級會員
乂兒b

文章數 : 8
注冊日期 : 2010-04-03
年齡 : 26

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty
發表主題: 正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)   正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周六 4月 03, 2010 1:57 pm

1.有一次由灣仔撘小巴去銅鑼灣糖街咁諗住同個friend去“文輝”食野,我一直係度諗緊食咩好,但係當差不多到既時候,想叫"文輝有落丫,唔該",點知我好大聲咁叫左:"墨丸河丫,唔該!!!".全車人都忍唔住笑左出黎,個司機仲笑笑口話:"加唔加紫菜呀???"...嘩....瘀到震.

2.有個做幼稚園教師的朋友,新學期開始時,她叫全班同學帶手冊回家,叫家長貼相片在手冊上。當她收回所有手冊時,發現竟然有一位家長將自己的相片貼在手冊上。

3.我朋友有次趕住返學,怱忙出門時隨手拎左個電話出街,上到巴士諗住拎出o黎飛線,點知發現原來拎左個電視遙控出o黎,嚇到佢收都收唔切!!

4.一次放學搭巴士返屋企,當時企係度都好輕鬆下,但突然間架巴士掟左個急彎,我當然失去重心,本能反應就係捉住d野攞番個平衡,點知我一手就捉住左一個3、40歲既男人個頭度,最好笑GE就係我唔小心整甩咗佢個假髪ar~~

5.讀小學個時有個miss用projector,突然有陣風吹走張transparency,但佢立即用隻手禁住塊白板!

6.早前手提電話好流行有"語音撥號",你向住個電話叫:邊個邊個,咁個電話就自動撥去邊個邊個果度,方便好多咁話.有日放學搭地鐵,聽到係前面個西裝友向住部電話叫:"八婆!",過左一陣(應該係條線通左),佢就對住個電話,用無比客氣既口吻話:"亞外母大人呀,我今晚趕唔到o黎食飯"....

留cm喇plz!!!!!!
回頂端 向下
http://profile.qooza.hk/ctytankitty
"×∥無能×"臭豬
版主
版主
正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) 12-79

文章數 : 99
注冊日期 : 2010-03-26
年齡 : 27

發表主題: 回復: 正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)   正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周六 4月 03, 2010 3:31 pm

睇晒...原來我唔係正常人,因為上面個d一d都唔好笑...
回頂端 向下
http://profile.qooza.hk/PkSkewers
anthony132
Admin
anthony132

文章數 : 124
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 回復: 正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)   正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周日 4月 18, 2010 12:48 pm

ok la!!
回頂端 向下
http://gat132.forum888.com/forum.htm
dennis7890
初級會員
初級會員
dennis7890

文章數 : 8
注冊日期 : 2010-03-25

發表主題: 回復: 正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)   正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑) Empty周三 五月 12, 2010 12:16 pm

無言............
回頂端 向下

正常人睇咗都會笑GE笑話(包笑)
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Gat論壇 :: 消閒 :: 笑話區-
前往: